Meghosszabbítjuk a fotópályázat határidejét!

Erasmus 30 fotópályázat: meghosszabbított határidő!

 
2017-ben 30 éves az Erasmus program, az Óbudai Egyetem – Nemzetközi Oktatási Irodája fotópályázatot hirdet az évforduló alkalmából.
 
Az Erasmus 1987-ben indult csereprogramként, azzal a céllal, hogy a felsőoktatásban tanuló hallgatók belekóstolhassanak abba, milyen egy másik országban élni és tanulni. Ma már az Erasmus+ számos további egyéni és intézményi lehetőséget kínál, legyen szó önkéntességről, szakmai gyakorlatról vagy nemzetközi projektekben való részvételről.
 
Olyan fotókat várunk, melyek az Erasmus+ programmal kapcsolatosak, például milyen lehetőségeket kínál az Erasmus+, akár a nyelvtanulás, a szakmai gyakorlatok vagy az önkéntesség terén, valamint sok-sok más témában, továbbá korábbi Erasmusos élmények során készült fotókkal is lehet pályázni.
 
A beküldött pályaműveket közzétesszük az Óbudai Egyetem – Erasmus facebook oldalán, ahol a közönség szavazatai alapján kerülnek kiválasztásra a nyertesek. Továbbá a legjobban sikerült képekből (nem csak a díjazott alkotások) az egyetemi aulákban kiállítást rendezünk.

 

Pályázat benyújtásának határideje: 2017. március 12.

 
 
Nyeremények kategóriánként:
  • I. díj: 20.000 Ft értékű ajándékutalvány
  • II. díj: 15.000 Ft értékű ajándékutalvány
  • II. díj: 10.000 Ft értékű ajándékutalvány
A nyeremények átadására a fotókiállítás megnyitóján kerül sor. 
 
A teljes pályázati kiírás letölthető innen.