február 2012

Enjoy it!

This video was created by Martin Müller. It was entered in the „DAAD ERASMUS Shortfilm Competition 2011" and was awarded with the 1. place. This video was funded by the DAAD "go out" initative. Please note: This video is available in German only!

Erasmus - német nyertes videó

A DAAD versenyt hirdetett Erasmus élmények rövidfilmben témakörben. Az első helyezett vidám fiilmje a youtube-on tekinthető meg, kizárólag német nyelven.

25 éves az Erasmus program

2012-ben betöltötte az Erasmus program a 25 évét! Rengeteg szám, munka, siker, gond és öröm volt az elmúlt 25 évben. A program Brüsszelben, szülőhelyén kezdte ünnepelni születésnapját, és az ünnepségről számtalan kép, videó, beszámoló készült. Minden, a programban résztvevő ország két "nagykövetet" küldött az ünnepségre.

Nemzetközi hét Opolében

Tisztelt Kollégák,

az Opole University of Technology 2012 áprilisában tartja 5. Nemzetközi hetét. Egy oktató és egy nem oktató kollégát tudunk Erasmus ösztöndíjjal támogatni.

Prioritást élveznek a BGK és RKK oktatói.

Erasmus pályázat a 2012/13 tanévre

Ismét nyitva a nagy lehetőség - mindenkinek, aki  a következő tanévben tudását külföldön szeretné gyarapítani, és ehhez még ösztöndíjat is szeretne kapni! Az idén 25 éves Erasmus programban már közel három millió diák tette ezt!

Az Óbudai Egyetem meghirdette a 2012/13 tanévre szóló Erasmus pályázatot!!!