Űrlapok

 Hallgatói mobilitás:

Transcript of Records

Learning Agreement for Studies

Hallgatói ösztöndíjszerződés

 

 

 Oktatói mobilitás:

Pályázati űrlap

Mobility Agreement for Teaching

Kiküldetési határozat

Előleg elszámolás nyomtatvány

Oktatói ösztöndíjszerződés

Beszámoló

Kérjük, hogy a szerződés első részét (saját személyi adatok) töltsék ki. Nevezzék át a fájlt a következő módon: KA107_GA_vezeteknev_keresztnev_hely_évszám. Átnevezés után kérjük a fájlt a következő címre küldeni: mobility@uni-obuda.hu 

Felhívjuk kiutazóink figyelmét, hogy az Óbudai Egyetem a kiutazó nevére szóló Bankszámlára utalja az ösztöndíjat, kizárólag Euróban. Akinek nincs Euró alapú devizaszámlája, az a forintszámlájára kapja az ösztöndíjat, ami az átváltásnál veszteséget fog jelenteni. Az átváltásból adódó veszteség a kiutazót terheli. Az ösztöndíj "lump sum", azaz átlagösszeg, ellentétben a napidíjjal nem tételesen elszámolás köteles és nem adóköteles jövedelem.

 

Oktatói út - igazoló dolumentum

Az igazolást hazaérkezés után 5 napon belül le kell adni a Mobilitási Osztályon (Bécsi út 96/b 1. em. 110.).

Beszámoló

A beszámoló kötelező, online. Akiknek beszámolási kötelezettségük van, azok a replies-will-be-discarded@ec.europa.eu fognak kapni egy e-mailt. Ez tartalmazza az oktató tennivalóit és a beszámoló elkészítéséhez szükséges névre szóló hozzáférési azonosítókat. A hozzáférés az on-line felülethez egyszeri, ezért kérünk mindenkit, hogy az adatokat figyelmesen töltse ki! A beszámolót hazaérkezés után 15 napon belül el kell készíteni.

Az intézményi beszámolót a fenti menüpont alatt lehet elérni, és a hazaérkezést követően kötelező kitölteni!

 

Távolságkalkulátor

Ezen a linken kell kiszámolni az Óbudai Egyetem telephelye (Budapest, vagy Székesfehérvár) és a fogadó egyetem telephelye közti  távolságot. Semmilyen más kalkuláció nem fogadható el.

 

Személyzeti Mobilitás:

Pályázati űrlap

Mobility Agreement for Training

Személyzeti ösztöndíjszerződés

Kiküldetési határozat

Előleg elszámolás nyomtatvány

Képzési út - igazoló dolumentum

Az igazolást hazaérkezés után 5 napon belül le kell adni a Mobilitási Osztályon (Bécsi út 96/b 1. em. 110.).

 

Beszámoló

A beszámoló kötelező, online. Akiknek beszámolási kötelezettségük van, azok a replies-will-be-discarded@ec.europa.eu fognak kapni egy e-mailt. Ez tartalmazza a munkatárs tennivalóit és a beszámoló elkészítéséhez szükséges névre szóló hozzáférési azonosítókat. A hozzáférés az on-line felülethez egyszeri, ezért kérünk mindenkit, hogy az adatokat figyelmesen töltse ki! A beszámolót hazaérkezés után 15 napon belül el kell készíteni.