Figyelem! Új Pályázati lehetőségek!

A Tempus Közalapítvány ismét meghirdeti a kétoldalú államközi kulturális, tudományos és oktatási egyezményeken alapuló ösztöndíj lehetőségeket mintegy 60 országba, kutatást vagy oktatást célzó tanulmányútra, nyári egyetemekre, rész- illetve teljes képzésekre, a magyar pályázók számára külföldi, illetve a külföldi pályázók részére magyarországi felsőoktatási- vagy kutatóintézetekbe.
 
Pályázhatnak alap-, mester és doktori szintű egyetemi, főiskolai hallgatók, oktatók, kutatók, kutatóintézetek munkatársai, valamint a különféle művészeti ágak képviselői. A pályázók köre és a pályázás feltételei országonként és ösztöndíj típusonként eltérőek.
 
A pályázati felhívások és a pályázási feltételek az alábbi linken érhetőek el:
https://tka.hu/palyazatok/3021/palyazati-dokumentumok#10465
 
Pályázat benyújtási határidők:
- magyarországi vagy külföldi részképzés, teljes képzés, tanulmányút, valamint külföldi nyári egyetem: 2019. február 28.
- magyarországi nyári egyetem: 2019. március 14.
 
A pályázati folyamat még nem elérhető, ezért arra kérjük a pályázóinkat, hogy a felhívás és a honlapon szereplő dokumentumok segítségével már most készítsék elő pályázati anyagaikat, hogy a pályázási folyamat megnyitása után mielőbb be tudják nyújtani pályázataikat.
 
Ugyanitt adunk hírt a pályázati folyamat megnyitásakor a pályázás pontos módjáról, ezért kérjük, folyamatosan figyeljék honlapunkat.
 
Pályázati kapcsolattartóink készséggel állnak rendelkezésükre további információkkal: https://tka.hu/getDoc.php?doc=f1edd94dba7e7a674004247be0f568dfec9de67d